Aanhuur makelaar

Er zijn twee manieren om te huren via KamerRaad. In beide gevallen is het proces dat u doorloopt en de daarbij behorende kosten anders.

MOGELIJKHEID 1
U zoekt zelf naar een woonruimte en u heeft een potentiële woonruimte uit onze portefeuille gezien? Dan kunt u meer informatie vinden bij Woning huren.

MOGELIJKHEID 2
De tweede mogelijkheid is om een professional in te huren. Hierbij zijn twee opties:

Aanhuur makelaar 1
½ maand huur (excl. BTW)*

De woonruimte die aan uw wensen voldoet heeft u zelf gevonden. Wij gaan mee naar de tweede bezichtiging van de woonruimte waar u voor heeft gekozen. Wij doen een huurcheck, evalueren de voorwaarden en bespreken het contract.

Wij gaan met u mee naar de sleuteloverdracht en stellen een inspectierapport op met bijbehorende fotoreportage. Verder zijn wij uw vraagbaak voor zaken die tijdens uw huurperiode aan de orde komen.

Aanhuur makelaar 2
1 maand huur (excl. BTW)*

Na een oriënterend gesprek, waarin wij uw woonwensen vaststellen, gaan wij voor u op zoek naar een geschikte woonruimte.

Vervolgens stellen wij een lijst samen met potentiële woonruimtes en gaan wij met u of voor u bezichtigen. Na de bezichtiging evalueren wij de woonruimte met u en gaan we in gesprek met de verhuurder om tot een overeenkomst te komen.

Wij overleggen met de verhuurder over de voorwaarden, het contract, de huurprijs en eventuele bijzondere voorwaarden. Wij zullen ons inspannen om u de woning door de verhuurder gegund te krijgen. Het is namelijk uiteindelijk de verhuurder die beslist aan wie het verhuurd wordt. Bij akkoord van beide partijen bespreken wij met u de huurovereenkomst en vindt het tekenen plaats.

Wij gaan met u mee naar de sleuteloverdracht en stellen een inspectierapport (o.a. meterstandenopname, inventaris check) op met bijbehorende fotoreportage. U krijgt advies over de verhuizing, over het afsluiten van internet en wij helpen bij het afsluiten van de nutsvoorzieningen.

Er is toezicht dat afspraken van de verhuurder nagekomen worden en als dit niet het geval is, treden wij op om dit te laten oplossen. Verder zijn wij uw vraagbaak voor zaken die tijdens uw huurperiode aan de orde komen.

* De kosten betreft een indicatie en kunnen aan de hand van het vrijblijvende gesprek definitief vastgesteld worden.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!