Welkom bij KamerRaad!

Al sinds 1985 zijn wij dé huur- en verhuurspecialist met de meest uiteenlopende woonruimtes in Leiden, Oegstgeest, Noordwijk en Voorschoten. Onze expertise ligt in de bemiddeling voor huur en verhuur van allerlei soorten woningen: van luxueuze en ruime appartementen voor expats, tot kleinere appartementen en studio's voor starters of alleenstaanden, of kamers voor studenten. Wij bieden het allemaal.

Dankzij onze jarenlange ervaring, persoonlijke aandacht en ons professionalisme hebben wij een enorm netwerk van vraag en aanbod opgebouwd. Wilt u uw appartement verhuren of bent u op zoek naar een huurwoning? U bent altijd van harte welkom bij ons op kantoor voor een oriënterend gesprek en een kop koffie. KamerRaad is gevestigd aan de Steenstraat 35 in Leiden. Wij hopen u snel te zien!

Wij hebben geconstateerd dat er op Marktplaats huurovereenkomsten worden aangeboden uit naam van KamerRaad. Aangezien wij uitsluitend werken met huurders die via onze eigen kanalen binnenkomen, zullen wij nooit een huurovereenkomst via Marktplaats opstellen. Wij doen aangifte bij de politie tegen personen of bedrijven die onder valse omstandigheden onze naam gebruiken.